Einde Media Extreme


Toen ik Media Extreme begon miste ik online een goeie webshop waar duidelijke informatie stond voor professionele camera’s en toebehoren. Ik startte de webshop cameraextreem op, Plaatste daar alle camera’s die de leveranciers mij aanboden. Zocht zoveel mogelijk info foto’s van die camera’s op. Na een paar weken was Camera Extreme een feit. Niet veel later voegde ik steeds meer bijpassende accessoires toe. Zoals SD kaartjes welke compatibel waren met de camera’s die ik verkocht, evenals statieven, en camera lampjes.

Echter bleek in verloop van tijd dat de webshop niet rendabel was als nieuwkomer. De offline verkoop was hoger dan de online verkoop. Daarom stopte ik de webshop na c.a 1,5 jaar. Uiteindelijk kreeg ik een parttime baan bij de Radboud universiteit als Audiovisueel technicus. Hierdoor had ik steeds minder tijd om Media Extreme verder te ontwikkelen. Uiteindelijk heb ik besloten om te stoppen met Media Extreme. Voor een lange periode waren de kosten hoger dan de baten.

Wat veranderd er?

Het is per 01-01-2018 niet meer mogelijk om bij Media Extreme producten te bestellen. De website blijft bestaan. Het telefoonnummer vervalt. Echter blijft de gebruikelijke mail adressen bestaan. Wat ik met deze site ga doen is nog onbekend.

De afgelopen periode ben ik met veel plezier en passie bezig geweest om Media Extreme tot een succes te maken. Het doet mij ook pijn om dit af te moeten sluiten. Maar soms moet je in je leven moeilijke knopen doorhakken. Waarvan dit er 1 is.

 

Met Vriendelijke groet,

Jochem de Jong
Eigenaar Media Extreme